4th of July ja mietteitä Kalifornian lukijamatkasta

 * Yhteistyössä Lomalinjat


Happy 4th of July! Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää juhlitaan tänään kaikkialla USA:ssa asiaan kuuluvin menoin. On paraateja, ilotulituksia ja herkkuja pursuavia piknik-koreja. Olen päässyt viettämään heinäkuun neljättä (joka sattuu myös olemaan nimipäiväni muuten) pari kertaa Jenkeissä. Oli huikea elämys kokea juhlahumu New Yorkissa ja toisella kertaa Kaliforniassa. Molemmat kokemukset tarkoittivat sitä, että ennen vain unelmana siintänyt haave, olikin totisinta totta. 


"If you can dream it, you can do it"

Unelmat eivät käy toteen, ellei niitä laita käymään toteen. Kun aloimme Sannan kanssa ideoida blogien yhteistä lukijamatkaa Kaliforniaan, oli meillä molemmilla selkeä visio siitä, miksi tällaista kannattaisi kokeilla. 

Pelkästään Los Angelesin miljoonakaupunki kätkee sisäänsä lukemattomia kiehtovia salaisuuksia. Yksin on vaikea tietää, minne kannattaa mennä ja miten. Ilman muita ihmisiä emme olisi mekään kokeneet Calin taianomaisia auringonlaskuja, Hollywoodin tähtipölyä ja roadtrippiä San Franciscoon elokuvista tutuissa maisemissa.

Lukijamatkan idea syntyi tästä ajatuksesta, että voisimme nyt vuorostamme olla tuo puuttuva matkaseura, matkanjohtaja ja reissujengi niille, joilla muuten jäisi tämä unelma toteutumatta. Tai ehkä Kalifornia on jo entuudestaan tuttu, mutta siitä ei vain saa tarpeekseen. Näin on käynyt, kröhöm, yhdelle jos toisellekin ja se on aina hyvää syy lähteä matkaan. Uuden jengin kanssa seikkaileminen tuo aina uusia näkökulmia elämään.

Blogin lukijamatkalle lähteminen voi poikia myös uusia taitoja... nimittäin tällä reissulla aiomme raottaa sitä, miksi blogimaailma on niin kiehtova! Ihana bloggaajakollega Marika Valdez on luvannut vetää valokuvaus-workshopin Losissa siitä kiinnostuneille. Tätäkin odotan jo niin innolla!

Olethan jo käynyt tsekkaamassa Lomalinjojen sivuilta, että mitä kaikkea matkaohjelmaan olemme suunnitelleet? Jos et, klikkaile tänne. Näin kolean alkukesän jälkeen on mielestäni syytä jatkaa kesää toisesta päästä ja antaa sen kestää marraskuulle saakka ;)  

Siveltimellä & Stilettikorkokanta -blogien lukijamatka Kaliforniaan 19. - 28.10.2017 on myynnissä Lomalinjojen sivuilla. AMERICA CALLING! 

6 kommenttia

 1. Happy 4th! Tää teidän matka on kyllä niin timanttia että <3

  Tulisin viivana mukaan jos tuo vauva ei olisi vielä niin pieni. Mutta, as it happens, ollaankin perheen kanssa Floridassa tuohon samaan aikaan! Eli melkein mukana teidän reissussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peike! Mukava kuulla, että matka vaikuttaa myös sun korviin hyvälle =) Ja mahtavaa, että pääsette vauvelin kans Floridaan! Varmasti tosi hyvä vaihtoehto. Pitää järkkäillä näitä matkoja useampi niin pääset sääki sit joskus parempaan ajankohtaan mukaan ;)

   Poista
 2. Harmi, että oma budjetti ei nyt millään veny. Olis ollut niin kiva lähtee mukaan :) Toivottavasti näitä tulee lisää :) Voi tosin olla, että matkailu jää pariisin jälkeen vuodeksi tauolle, kun asunto käytännössä pitää ostaa 1-1,5 vuoden päästä itselleen tai muuten asunto jää SATO:n omistukseen, eikä sitä voi enään myöhemmin ostaa. Ja rahat ei oo ihan vielä koossa, joten tän hetken supersäästäminen kohdistuu siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, ois kyllä ollut mahtavaa saada sut messiin! =) Mut toivotaan tosiaan, että näitä mahdollisuuksia tulee lisää, meilläkin on se toiveissa. Asunnon osto on kyl iso juttu ja hyvä kohde sijoittaa. Joskus tulee aikoja, kun joutuu tinkimään reissusäästämisestä, niinhän se menee. Tsemppiä isoon, tärkeään projektiin =)

   Poista
 3. Apua! Apua! Voi että miten minä haluaisin mukaan, täydellistä! Juuri tällaista minä kaipailisin kun en uskalla yksin lähteä, joku joka tuntee huudit ja haluaa viedä mukanaan just niille paraatipaikoille. Ah, tätä täytyy nyt todella tarkkaan puntaroida jollei matka jo ole täynnä..
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua apua, mahtavaa! =) Tässä se tilaisuus ois nyt laittaa unelmat toteen eli ei muuta kuin messiin! Ei oo ryhmä vielä täynnä, tarvitaan reissunaisia ja -miehiä vielä mukaan! Täältä löytyy tarkemmat tiedot: http://www.lomalinja.fi/kaukomatka/blogien_lukijamatka_kaliforniaan

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!