Onnellinen Miamissa


Se alkaa jo aamiaisella. Polttelee kuumana auringon paahteena selässä, kiivaana jumputuksena sydämessä. Se vahvistuu turkoosin meren kannattelussa. Se tunne. Onnellisuus, joka ei ole samanlaista missään muualla kuin tämän maan kaduilla ja rannoilla. Tekee mieli huutaa – oon niin onnellinen! – ja niin huudankin. Uneton Seattlessa on saanut kaverikseen onnellisen Miamissa.

Mutta miten se on mahdollista! Uutiset huutavat jatkuvalla syötöllä skandaaleja. Trump. Maailma tuhoutuu. Skandaali. Mikään ei ole ennallaan.


Kaikki säröillä?


No ei sentään!

Suomalaisen matkailijan näkökulmasta mikään ei ole muuttunut. Art deco -rakennukset ovat ennallaan. Aurinko on ennallaan. Musiikki soi. Palmut, nuo ilmaan pysähtyneet ilotulitukset, jaksavat liehua kauniina tuulessa. Ja kohtaamani ihmiset. Kaikki ennallaan omina ystävällisinä, auttavaisina ja hauskoina edelleen.

Päivät Miami Beachillä ovat olleet onnentäyteisiä, mutta omaa rakastani on ikävä. Koulun kirjastoa en ole ehtinyt kaipaamaan. Ja se pakkanen, josta puhutaan – ei, sitä ei ole ikävä. 

Turkoosi on värini, vitamin sea lääkitykseni, kesä elinvoimani lähde.

Nyt unimatti saapuu South Beachille. Onnellisten tähtien alla käyn unille. Kiitos ihanille Sannalle ja Pekalle huippuseurasta kahden päivän ajan – tervetuloa jatkamaan karkeloita Jenni. Huomenna tavataan! Matka jatkuu kohti Travel Massivea ja Miamin downtownia.

18 kommenttia

 1. Ihana kun voi olla noin pää täynnä hattaraa.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, en malta odottaa hiihtolomaa! Ja Miami Beachilla jos missä on lomafiilistä, ei voi olla muuta kuin hymy naamalla jatkuvasti :) Ihanaa loman jatkoa Ulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon happy for you! Ihanaa, että pääset jatkamaan tänne sitten kun mun pitää lähteä. Miami on kyllä mahtis paikka viettää talvilomaa :) Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 3. Ei taida sitä Trumpin sekoilua näkyäkkään katukuvasta, eihän Sipilän ja muiden kansanedustajien hölmöilyä näy Suomessakaan. Ja parempi niin :D Mut voi että nuo kuvat <3 Tanskassa tuli nyt talvi, lunta satanu koko päivän ihan kunnolla, jostain syystä kun lunta oli sentti maassa niin naapurin nainen kolas sitä ahkerana pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä lumen keskelle! =) Kiitos kommentista.

   Poista
 4. Niin ihana mekko sulla, mistä olet sen hankkinut???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tää on viime vuonna Stockalta ostettu, Espritin mekkonen :)

   Poista
 5. Voi muru, ihanaa, että oot päässyt nauttimaan Miamista täysillä ♡ Kaikki näyttää omaankin silmään samalta kuin ennenkin - on ollut entistäkin hauskempi seurata sun snappeja, kun on itse kulkenut samoilla hoodeilla! Ja iiks, pian nähdään Nykissä! ♡ ♡ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja huomenna nähdäänn murunen!!! Can't wait vaikka näitä palmumaisemia ei oikein malttaisi jättää taakse. Onneksi New York on paras paikka siirtyä kohtaamaan taas talvi :)

   Poista
 6. Ahhh I LLOVE THIS!!! Ihana Ulla, oon niin onnellinen sun puolesta, että saat olla siellä. Ja nuo palmut! Ilmaan pysähtyneet ilotulitukset todellakin. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, sinä ihana! Nauti! Olipa kiva lukea (ei edes kateus nostanut päätään täällä villapaidan sisällä).

  VastaaPoista
 8. Voi hyvä ihminen miten olet CHIC BELLA! Wow! Kirjoitatkin niin kauniisti <3 Ihanaa seurata sun onnellista seikkailua:)

  VastaaPoista
 9. Mä oon lukenut tän postauksen ja katsellut kuvat läpi jo monta kertaa... Ah, sydämestä ottaa, että vain vajaa viikko sitten oltiin vielä kaikki tuolla <3 Sovit kyllä niin hyvin tuohon maisemaan ja palmujen määritelmä pysähtyneinä ilotulitteina on kyllä kerrassaan parhautta! <3 <3 <3 Toivottavasti nähdään taas pian kaikki yhdessä palmujen alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 Sannuli!! Pian taas palmujen alle, yes to that!

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!