Huomisen höyhenet

Voihan itsensä vaatettamisen ihanuus ja hankaluus. Mieleni halajaa kevät(KESÄ)vaatteisiin ja rentoiluun, mutta ympäristö ei. Pukeutuminen ei tunnu tällä hetkellä juhlalta, sillä se on jotenkin niin hankalaa näiden ristiriitojen kanssa painittaessa. Mutta tänään kävimme iltasella vähän kaupoissa pyörimässä Maken kanssa ja vastoin pihistelysuunnitelmiani hölläsin kukkaron nyörejä Monkissa yhden farkkumekon verran. Ajattelin kokeilla huomisaamuksi sellaista rulea, että koska on uutta kivaa, niin ei vaatekriisiä huomenna! Haastan itseni sen verran hyvään vaatepäivään, että voin ottaa aamulla päivän asu -kuvia oikealla kameralla pitkästä aikaa.

Tämän päivän pintajutut.

Huomisaamua odottava pussukka...
Ihana Tommy-ystäväni antoi minun jatkaa kameran objektiivin laina-aikaa, joten nyt täytyy kaivaa se kamera esille ja antaa kännykkäkameran ja instagrammin olla vähän aikaa. iPhonesta puheenollen, postimies oli tuonut minulle Society6-nettikaupasta tilaamani suojakuoret tänään! Jee! Take me back to paradise! Parantumaton matkafriikki ei voinut itselleen mitään kuoria valitessa... 

Mitäs tykkäätte? :)

Ps. Sain jostakin innostuksen kuunnella Johan Sebastian Bachia ja ai että kuulostaa hyvältä Rihannan rinkutusten ja muiden vaihteluna. Eli pari biisivinkkiä vielä loppuun ja eikun Spotify'sta tai muualta kaivelemaan: Brandenburg Concerto No 3, Sonata in A minor Bourée ja tietysti Air "The Suite".

Pps. Nyt jo huolestuttaa, että se mekko näyttääkin huomenna ihan pöljältä, kun olen täällä näin mesonnut... 

2 kommenttia

 1. En kestä noita kuoria, miten ihanat! Vähän harmittaa kun mun puhelimeet ei tunnu saavan mitään tuommosia ihania kuvallisia. :(

  IHANA tuo asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka! Joo nuo kuoret on kyllä aivan ihanat... tuijottelin niitä vaan töissä aina vähän väliä haaveilevasti... Mullakin on nyt vasta ensimmäistä kertaa puhelin, jossa on kuori, sääki vielä ehit =)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!