20 vs. 30 / Mitä 10 vuodessa on muuttunut?

Sain juuri nipun vanhoja valokuvia valokuvaamosta digitoituna levylle. Seuraavan viikon aikana saattaakin olla tulossa jonkin verran muisteluja menneestä ja pikku-Ullettimesta. Mitä viimeisen 10 vuoden aikana on muuttunut? Mikä on mennyt parempaan mikä huonompaan päin? Siihen pieni katsaus  nyt näin perjantai-illassa. Tunnistaisitko helposti meikäläisen tuosta kuvasta vasemmalta? :)


- Hiukset. Viihdyn paremmin tummatukkaisena, vaikka värjääminen onkin kallista ja vaivalloista (etenkin kun se tapahtuu 600 km päässä kotoa nykyisin). Saa nähdä onko brunettius tullut jäädäkseen lopullisesti näistä käytännön ongelmista ja allergiarajoitteista johtuen.

- Kilot. Tässä kategoriassa palaisin mielihyvin 10 vuoden takaiseen tilanteeseen :) Elämä tosin muuten on paljon kivempaa nyt kun silloisena dieetteilyn ja rajoitteineisuuden aikakautena.

- Vaatteet. Olen mielestäni löytänyt omaa tyyliäni paremmin kolmikymppisenä kuin parikymppisenä. Kuvan musta paita oli kuitenkin niin ultimate-suosikkini, etten ole sitä raskinut vieläkään hävittää.

- Aikuismaisuus. On laskenut kuin lehmänhäntä. Kaksikymppisenä tunsin olevani niin aikuinen ja tietäväinen että. Vuosi vuodelta olen kuitenkin huomannut tietäväni vähemmän ja vähemmän mistään mitään. Elämä ei todellakaan ole mustavalkoista.

- Itsetuntemus- ja varmuus. Se sentään on 10 vuodessa lisääntynyt roppakaupalla. Armollisuus itseä kohtaan onkin mielestäni ikääntymisen parhaita puolia. Kuvittelen, että nelikymppisenä täytyy sitten olla ihan rautaa olla juuri se kuka on.


Enpä haluaisi palata enää kaksikymppiseksi. Kyllä näin on paljon parempi. 

2 kommenttia

  1. Tunnistaisin ehdottomasti - silmistä. Oon niin samaa mieltä siinä, että parikymppisen elämän mustavalkoisuus haalistuu vuosi vuodelta ja tilalle tulee harmaansävyjä... hyvä niin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!