Unelmien vuosi 2011 kuvina

Monessa seuraamassani blogissa on kiertänyt haaste esitellä unelmien vuosi 2011 kuvien muodossa. Töihin liittyvien kirjoitustöiden sijaan löysin itseni etsimästä unelmiani vastaavia kuvia Googlesta ja siitä syntyi alla oleva kollaasi, joka yllättäen on aika New York -painotteinen.

En kuulu niihin ihmisiin, jotka eivät keksi mitä haluavat vaan tuostakin kollaasista jouduin rajaamaan monta (reissu)haavetta pois. Tyytyisin siis niin vähään, että nuo yllä kuvatut asiat toteutuisivat tänä vuonna... ;). Mielelläni toki tekisin myös moottoripyöräreissun Japanin vuoristoon, joisin tuoretta appelsiinimehua Mauilla ja näkisin Etelä-Afrikan Pöytävuorineen... siis jos saa toivoa!

Ystäväni ihmetteli, että miten olen näin rauhallinen, kun kaikkien aikojen unelmani on jo niin lähellä toteutumistaan. Rahat alkavat olla kasassa ja 10 kuukautta matkan suunnittelua on takana. Minua on pelottanut alkaa hehkuttaa reissua, koska olisi kamala pettymys, jos suunnitelma menisi pieleen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että olen jotenkin salakavalasti päässyt riehaantumaan ajatuksesta tämän blogin perustamisen myötä, vaikka ei pitänyt. No ei kerrota kenellekään! MUTTA jos kaikki todella toteutuu suunnitelmien mukaan, tulee koulumatkani kulkemaan Times Squaren läpi joka päivä!!! Aika hyvin suunniteltu, eikö totta!??

Kirjoittelen myöhemmin tarkemmin ennakkosuunnittelusta ja tutkimustyöstä, jota olen tehnyt pitkinä pimeinä iltoina haaveeni toteuttamiseksi. Jo haaveilu on tuonut paljon iloa arkeen ja auttanut jopa vuotuiseen talviahdistukseen kohtuullisen hyvin.

Kuvat: täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.
Kartta: Googlemaps

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!