Voiko 380 eurolla päästä Havaijille – huomenna se selviää!


Mahassa on perhosia ja tuntuu, että olen vähintään vastarakastunut. Sekaisin. Nimittäin...ME LÄHDETÄÄN HUOMENNA HAVAIJILLE – jos luoja suo, ja järjettömän halvat lentolippumme todella toimivat. En kestä! 

Edullisten lentolippujen bongauksen huippu saavutettiin kesällä, kun kahden allianssin hintakilpailun seuraksena Lentodiileissä ilmoiteltiin Havaijin lentojen maksavan 338 euroa halvimmillaan. Siis Helsinki-Honolulu-Helsinki tuohon hintaan, kun normaalisti ko. lipusta saa pulittaa nelinumeroisia summia. Kuumeisesti mietimme, että voidaanko me ostaa Havaijin lennot extemporee, mutta mitä pidempään asiaa mietittiin, sitä enemmän kysymys alkoi muuttua muotoon

voidaanko me jättää ostamatta Havaijin lennot tuohon hintaan?


Ei voitu. Hinta ehti hieman kivuta ylöspäin, mutta silti järjettömän halpaan 380 euron hintaan tiketit ilmestyivät sähköpostiimme. Siltä seisomalta oli pakko käydä kirmaamassa juoksulenkki metsikössä – niin mielettömälle lippujen ostaminen tuntui. Ja tuntuu taas tällä hetkellä.


Majoitus Tyynenmeren paratiisisaarilla ei ole erityisen edullista, mutta valikoimaa tasossa on kuitenkin aika hyvin olemassa. Toki Havaijin rannoilla voisi telttailla ilmaiseksi, sillä rannat ovat kaikkien käytettävissä, mutta ihan niin villille retkelle emme ole kuitenkaan suuntaamassa. (Kiitos ihanien veronpalautusten, joiden pitäisi pompsahtaa tilille muutaman päivän päästä!)

Vietämme ensimmäisen viikon Honolulussa ja sitä seuraavan naapurisaari Mauilla. Viimeiseksi viikoksi palaamme taas Oahulle, jossa tarjousten perässä majoitumme parissa eri paikassa. Yhteensä Havaijin seikkailumme tulee kestämään siis kolme viikkoa. Huomenna käydään nukkumaan rakkaassa New Yorkissa, jossa yövymme yhden yön, jotta jaksamme taas istua viimeisen yli 10 tuntia kestävän lennon New Yorkista Honoluluun. Matkustamista siis tulee piisaamaan seuraavina päivinä! 

Lentomme ovat Lufthansan & Unitedin operoimia ja tiedot kertovat, että Atlantin ylitys pitäisi päästä taittamaan ensi kertaa kaksikerroksisella lentokoneella, yay! Nyt pakkailut kutsuvat ja seuraava postaus syntynee Honolulun auringon alla. Kyllä reissaaminen on vaan parasta mitä tiedän! Mikään muu ei saa aikaan tätä kihelmöintiä, joka nyt pistelee jokaista solua. PARHAUTTA!


"Dear Mrs. and Mr. ALAKANGAS, you are checked-in to Honolulu." Näin lukee ruudullani. Online check-inin tekeminen vähän lieventää jännitystäni. Ja se, että kaverini tarttui myös tähän hullun halpaan kampanjaan ja some-päivitysten perusteella hän jo parhaillaan surffaa Oahun rannoilla.

Elämme kyllä (ainakin matkageenin omistavien) ihmisten kulta-aikaa, kun matkustamaan pääsee näin edullisesti. Kiitos Lentodiilit, ParisRio ja vastavaat palvelut, jotka etsitte meille näitä hintoja! 

8 kommenttia

 1. Tervetuloa Havaijille, aurinko paistaa ja tääl on ihanaa. <3

  VastaaPoista
 2. Olen saanut palautetta, että kommentit eivät tule perille välttämättä :( Koitan tutkia asiaa.

  VastaaPoista
 3. Mieletöntä, ihanaa reissua! A380 on muuten tosi miellyttävä ja hiljainen kone. Lufthansalla on mahdollisuus päästä yläkertaan myös turistiluokassa, siellä on vähän enemmän sivuttaistilaa ikkunariveillä kuin alhaalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista! Pahoittelut, että vastaamisessa on kestänyt. Loma on vienyt mennessään :) Meidän kone ei valitettavasti ollut tuo A380 vaan A340-600, jossa matkustajat olivat yhdessä kerroksessa, vessat toisessa. Olis kyllä pakko päästä kokemaan tuo A380 joskus! =)

   Poista
 4. Ette missään nimessä olisi voineet jättää moista tarjousta ohittamatta! Ja kolme viikkoa, vau!! Nää tarjoukset on kyllä ollu ihan mielettömiä ja mahdollistaneet meilläkin kolme reissua normaalia lyhyemmällä aikavälillä, kun kolmet kaukolennot on saanut alle tonnilla per nenä. Siis melkein yhtien lentojen hinnalla! Nyt olis vielä 33 päivää reissuun, onneksi se sieltä tulee :)

  Ihanaa matkaa teille! Ja laita paljon kuvia, niin pääsee mielikuvamatkustamaan täällä marraskuun ankeuden keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiik nyt teillä on jo paljon vähemmän kuin 33 päivää! Nää tarjoukset ovat kyllä ihan parhautta. Meidänkin nää lennot olivat aivan mahtavat. Laukut ja tarjoilut Baileyseineen kaikkineen kuuluivat hintaan (tai vikalla Unitedin lennolla ei ollut kummoista tarjoilua mutta Lufthansalla oli ihan ensiluokkainen meno kyllä!). Mahtavaa, että teki ootte hyödyntäny noin ahkerasti tarjouksia ja monta unelmareissua rikkaampia siis =)

   Kiitos kun oot messissä! Kuvia päivittyy instaan ja snäppiin, ootki varmaan huomannu =)

   Poista
 5. Mahtavaa lomaa! Nauttikaa ja viekää Suomeenkin vähän aurinkoa ja valoa palatessanne! Tosin siihenhän on vielä ihanasti aikaa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ja pahoittelut tosiaan kun en ole aikaisemmin mitään reagoinut näihin mukaviin sanoihisi. Täällä ollaan ihan lomaterässä oltu :) Aurinko tekee kyllä niin hyvää, toivottavasti onnistutaan viemään se Suomeen! :))

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!