Kirja


Lokaalista globaaliin. Työskennellessäni vuonna 2011 paikallislehtien t&k-hankkeen projektipäällikkönä, julkaisimme kirjan nimeltä LoCaali 2.0 – ajatuksia paikallislehtien tulevaisuudesta. Vuoden 2011 jälkeen tieni on vienyt maailmalle tiuhaan ja fokukseni on keskittynyt paikallisuuden jälkeen maailmalla oleviin mahdollisuuksiin.

Matkabloggaamisen ja matkailualan opiskelun myötä olen tutustunut lukuisiin seikkailijoihin, joille vain taivas on rajana. Haasteet on tehty voitettavaksi ja suurin este on usein oma mieli. Matkan varrella eri ihmiset ovat toimineet valtavana inspiraationa minulle, jotta olen uskaltanut toteuttaa omia suuria unelmiani maailmalla.

Kesällä 2016 aloin työstää kirja-projektia Y-sukupolven tavasta matkailla mutkattomasti kuin rajoja ei olisikaan. Kirjaan tulee myös omat muisteloni ikimuistoisimmista reissuista, joihin lukeutuvat mm. lentoseikkailu Bahamalle pienlentokoneella, työharjoittelut Floridassa sekä opiskelijaelämä New Yorkissa. Uusia seikkailuja on myös tulossa tänä vuonna, joista voi lukea blogista syksyn mittaan.

"Tässä kirjassa pureudutaan siihen, miten ikäpolveni ajattelee ja tarttuu tilaisuuksiin. Olen nähnyt omakohtaisesti kahden erilaisen sukupolven tavan elää, ja aihe kiehtoo minua valtavasti. Kirja tarjoaa rohkaisua kaikille rutiineista taukoa kaipaaville, jotka haluavat kehittyä ja panostaa itseensä maailmalla. Kaikki tässä kirjassa kerrotut tarinat ovat aitoja, tavallisten suomalaisten toteuttamia, uskomattomia seikkailuja." 

Tavoiteaikataulu kirja-projektilleni on puolitoista vuotta ja käsikirjoituksen edistymisestä raportoin blogissa. Haaveilen nimittäin, että saan teidät lukijani mukaan projektiin...  Mutta siitä lisää myöhemmin!

2 kommenttia

  1. Wau! Onpa mahtavaa!! Hyvä Ulla! Mä tilaan jo nyt sun kirjan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!