Blogihaaste

No niin, vihdoin sain tämän ensimmäisen haasteen valmiiksi. Eli Kaunis päivä -blogin Miia ilahdutti minua tällaisella haasteella, jonka säännöt menevät näin: Vastaa haastajan kysymyksiin ja lisäksi kerro 10 ylimääräistä asiaa itsestäsi. Tämän jälkeen siirrä haaste seuraavalle kahdelle henkilölle eteenpäin ja keksi uudet 10 kysymystä heille. Lopussa selviää kenelle nakkaan haasteen eteenpäin. Kuvituksena ennen julkaisemattomia pööpöilyjä Las Vegasista.1. Mistä ammatista haaveilit pienenä?
Tämä on helppo. Haaveilin olevani kukkakauppias. Halusin aina valita itse kukat kimppuihin, eikä valmiit kimput tulleet kysymykseenkään. Kailotin myös kukkakaupan työntekijöille, että minusta tulee isona kukkakauppias ja äiti joutui toppuuttelemaan. Olin nimittäin tosi allerginen lapsi, joten siinä tilanteessa ammatinvalinta ei ollut mahdollinen mitenkään. Harmi, sillä vieläkin joskus haaveilen salaa floristin töistä. 
2. Jos voisit vaihtaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi?
Huoh. Tämä on vaikea. Haluaisin olla löytänyt mielenrauhan kotimaasta. Haluaisin myös paremman itsekurin ja kyvyn nauttia urheilemisesta. 
3. Jos saisit ylimääräisen tonnin, mihin sen käyttäisit?
Tonnin vaan :) Juuri tällä hetkellä voisin hulauttaa Visan tyhjäksi matkashoppailujen jäljiltä. Voisin myös laittaa sen matkasäästötilin pohjakassaksi... 
4. Mitä eläintä muistutat ja miksi?
En tiedä, mutta haluaisin olla delfiini. Leikkisä, seikkailunhaluinen ja sosiaalinen. Sovitaanko, että muistutan delfiiniä? Älykkyys on vain plussaa ;) 
5. Mistä haaveilet juuri nyt?
Unelma-ammatin löytämisestä ja uskokaa tai älkää matkustelusta. Lisäksi haaveilen uudesta sohvasta ja sängystä, koska molemmat olisivat uusimisen tarpeessa. 
6. Bravuuriruokasi? Ja mielellään resepti…
Noh, niitä ei montaa ole. Sanotaan vaikka, että uunilohi kera couscousin. Tässä on resepti, joka on aika lähellä sitä, miten itse teen kalan.

 7. Oletko tunne vai järki-ihminen?
Tunne! 
8. Minkä asian kodistasi pelastaisit tulipalon sattuessa?
Läppärin ja puhelimen, koska valokuvat ovat nykään sähköisessä muodossa. Tai jonkun taulun. Huomaan, että olen koko ajan vähemmän kiintynyt tavaroihin ja niin kivaa kuin niiden hankkiminen onkin, en silti ole riippuvainen mistään muusta kuin Makesta. Eli sen pelastaisin siis ehdottomasti ensimmäisenä! :D 
9. Jos saisit olla yhden päivän joku muu, kuka olisit?
Joku maailmaa työnsä puolesta kiertävä. Haluaisin ehdottomasti kokea, miltä tuntuisi olla työmatkalla eri puolilla maailmaa. Tosin yhdessä päivässä sitä ei ehtisi hirveästi kokea… Voisin haluta olla prinsessa Madeline yhden päivän. 
10. Jekkupatteri vai Jallukola?
Ööö ei kumpikaan. Jekku ja patteri erikseen maybe.

Ja sitten vielä 10 satunnaista asiaa minusta: 
1. Kukkien saaminen on yksi ihanimmista asioista, jonka tiedän. - 2. Reissujen jälkeen linnoittaudun useiksi päiviksi kotiin, ellei ole pakottavaa tai hyvää syytä poistua täältä. - 3. Haluaisin alkaa harrastaa melomista ja surffausta. - 4. Olis myös hienoa osata skeitata, mutta pelkäisin liikaa loukkaantumisia. Sama ratsastuksen kohdalla - 5. En tykkää matkustaa kevyesti, tykkään raahata paljon tavaroita ja valita vaatteet kunkin päivän fiiliksen mukaan. - 6. Kun mennään Maken kans mökille viikonlopuksi, otetaan puoli omaisuutta mukaan. - 7. Minusta on hankala keksiä näitä kohtia itsestäni, vaikka olisin luullut, että olisin hyvä tällaisessa. - 8. Olen ollut kolmesti Venäjällä vapaaehtoistyössä alkeellisissa oloissa ja ylpeä siitä. - 9. Haluaisin issikkavaellukselle. - 10. Uskon Jumalaan, joka on ihan supermahtava, ei tosiaankaan ilonpilaaja :)*  *  *

Multa haaste singahtaa eteenpäin Inkalle ja Evelle. Ja kysymykset:

1. Seuraava henkilökohtainen tavoitteesi?

2. Mihin naapurimaahamme matkustaisit mieluiten ja miksi?

3. Koti-ilta vai juhla-ilta ja miksi?

4. Mitä sarjoja katsot tv:stä?

5. Onko sinulla jokin tapa tai tottumus josta et pääse irti vaikka haluaisit?

6. Trendi, jota et ymmärrä?

7. Kaunein kuulemasi kohteliaisuus?

8. Mikä on mielestäsi päivän paras hetki?

9. Jos saisit viettää päivän missä tahansa ja rahalla ei olisi väliä, missä viettäisit sen? Ja mitä tehden?

10. Missä näet itsesi viettämässä eläkepäiviä?

6 kommenttia

 1. Sä voisitkin osallistua mun kaa Kilon tallin ratsastajan alkeiskurssille syksyllä. Mua kiinnostais ja kaksin on aina kivempaa :) Ei kai aloittelijoille anneta muita kun rauhallisia hevosia? Pelko pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotapa vois hyvinkin harkita! Ois ihana osata ratsastaa!

   Poista
 2. Tää oli hauska lukea ku osa oli niiiiin itsestäänselvyyksiä mulle esim. 5. En tykkää matkustaa kevyesti, tykkään raahata paljon tavaroita ja valita vaatteet kunkin päivän fiiliksen mukaan. - 6. Kun mennään Maken kans mökille viikonlopuksi, otetaan puoli omaisuutta mukaan. :DDD Mutta sitte tuli hauskoja ylläreitä esim tuo ratsastusjuttu, mä oon luullu että sä tyyliin inhoat heppoja. Onneks ystävät osaa yllättää pitkänki tuntemisen jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii on se hyvä, että on blogihaasteita! Kiitos hauskasta kommentista mussu <3

   Poista
 3. Kiitti haasteesta Ultsu! Mää koitan vastata asap kunhan keksin että mitä kuvia laitan ko nää sun kuvat on niin hienoja!! Ihana Vegas!

  VastaaPoista
 4. Mää lähden sun kanssa issikkavaellukselle! Ihania juttuja sinusta, kiva että osallistuit :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!