Starring you, starring who -haaste

Havahduin tosiseikkaan, että ikinä ei voi olla päättänyt liian aikaisin, että kuka tulee esittämään omaan elämäkertaelokuvaan sinua. Tiedättehän tämä on niitä kysymyksiä, jotka tulee miettiä huolella etukäteen, mutta yllätyksekseni nimi löytyikin helposti. Valitsin mitä vähempää kuin siisteimmän näyttelijän, joka mieleeni tuli. Drew Barrymore. Ja jos laittaa silmät kieroon ja katsoo, niin on meissä samaa näköäkin (kokeile vaikka)!


Drew'ssa on sopivassa suhteessa herttaista naisellisuutta, persoonallisuutta ja kapinallisuutta. Jälkimmäinen on tosi tärkeä, koska määhän olen kapinallinen. Mullahan on esimerkiksi töissä jakkupukukapinapäiviä, ajan autolla lujaa ja elän muutenkin vaarallisesti (juon joskus jopa energiajuomia, mikä on sen vaarallisempaa). Sen naisellisen pinnan takana. Ja me tykätään enemmän sotkuisen pörröisistä kiharoista kuin suoristusraudalla sileäksi vedetystä skarpista lookista. 

Wikipedia kertoo, että Drew aloitti uransa esiintymällä ainoastaan 11 kuukauden ikäisenä koiranruokamainoksessa. Ja minä olen toiminut koiranruokaesittelijänä! (Tämä on yksi niistä vitseistä, joita elämä on eteeni järjestänyt. Kotitalouskoulun rinnalla Pedigree-esittelijä! Minä, joka pelkään koiria kuollakseni, enkä tiedä niistä mitään. Olen myös esitellyt Substralia marketeissa, mutta suutarin lapsillahan ei ole kenkiä ja tuo palmu tuossa saattaa vielä virota henkiin). Drew on ollut lapsitähti. Ja minäkin olen ollut äidin ja isän mielestä tähti, eli sekin sopii. 

Valitsin myös vastanäyttelijän tähän rakkaustarinaan. Makea voisi esittää Jeffrey Dean Morgan, koska se on hyvännäköinen ja näytellyt palomiestä The Accidental Husband -leffassa. Samaa näköä.

Näyttää vaan siltä, että tämä omaelämäkerta pitää ryhtyä tekemään hetimmiten, koska tuo Jeffrey vanhenee kovaa kyytiä liiaksi. No laitetaan Koop Arponen varalle, se ei onneksi vanhene Makea aiemmin.

Koska tämä on näin tärkeä aihe, niin laitan haasteen eteenpäin teille muillekin. Kuka esittää teidän elämäkertanne Inka, Heidi, Miia, Janica, Hanna, Kea, Ella, Marjo, Sanna, EveliinaSanna ja kumppanit? :)

Tarttukaahan haasteeseen ja kertokaa myös mitä mieltä olette tästä castingistä.

10 kommenttia

 1. Haha, aikasta hyvät valinnat! Samaa näköä löytyy, ja ymmärrän kyllä tuon kiirehtimisen JDM:n kohdalla.

  Varoitan, että mulla saattaa kestää tähän haasteeseen vastaaminen, on nimittäin sen verran hankala pähkinä purtavaksi... Saa antaa vinkkiä jos keksit ketään, joka näyttää edes etäisesti meikäläiseltä!

  VastaaPoista
 2. Inka, voisko se olla Emma Stone? Minusta se kävis (se on ihana niinku sääki!) http://images.wikia.com/glee/images/1/1a/936full-emma-stone.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä! Oon nimittäin kuullu tuon aikasemmin ja en kyllä ihan ite allekirjoittas, mutta pitääpä iskeä kuvia vieretysten ja vähän vertailla. Kiitos tästä kohteliaisuudesta! :)

   Poista
 3. Voi onpa vaikea, mutta jännä haaste! Nyt pitää laittaa aivot raksuttamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua esittämään pitäis saada ehdottomasti Vivien Leigh!!!!

   Poista
  2. Teissä on muuten samaa näköäkin!

   Poista
 4. Apua, tämä on kamalan vaikea!! Ei tuu mieleen yhtään julkkista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm pitääpä miettiä, et kuka sua sopis esittämään...

   Poista
 5. Minä kunnostauduin ja vastasin haasteeseen heti :)! http://www.lily.fi/blogit/kaunis-paiva/starring-you-starring-who-haaste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Miia, että tartuit tähän! Löysit kyllä tosi hyvä näyttelijän esittämään sua.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!